mandag 11. februar 2013

Oslo-anorakk

Oslo-anorakken er i vinden og jeg har fått den æren av å strikke en på bestilling. Den er strikket i DROPS Nepal på pinne nr 5. 






Oppskriften er fra Pickles, størrelse 1-2år. Synes Pickles sine plagg er litt store i størrelsen, men da har en hvertfall litt å vokse i. :-)

Stripene er strikket slik: 6 runder lilla, 4 runder hvit, 6 runder rosa osv.. 

Blir nok flere av denne fremover. :-)

- Harpa











11 kommentarer:

  1. Årh, når jeg så innlegget ditt nå fikk jeg lyst til å legge bort alt annet å begynne på en slik genser til jenta mi! Den er så FIN! Har sett på den mange ganger, men glemt den litt igjen. Skal IKKE glemmes nå - et perfekt vårplagg for litt varmere dager:)

    SvarSlett
  2. Oslo anorakken er superfin og syns det var herlig fargekombinasjon :D

    SvarSlett
  3. Nydelige farger! :) Har også strikket 2 av denne, i Nepal. Eeeelsker det garnet! Og jeg tror nok det blir flere med tiden ;)

    SvarSlett
  4. Så nydelig! Husker du sånn ca hvor mange nøster du brukte til denne? :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Marit! Takk for koselig kommentar! :) Jeg mener å huske at jeg brukte ca 4 nøster med hovedfarge, 1 nøste lilla og litt over 1 av den hvite til den størrelsen. :)

      Ha en fin dag!

      - Harpa

      Slett
    2. Tusen takk for svar! :) Jeg har strikket tre i bomull og alpakka, men har nå begynt på en lik den du har strikket, men med lilla som hovedfarge. :)

      Slett
    3. Hei igjen Marit! Jeg måtte tenke meg om og tror faktisk det gikk 5 nøster hovedfarge til denne størrelsen. Håper du har nok!

      Høres kjempe fint ut med lilla som hovedfarge! :-)

      Slett
  5. Å, sett på denne mange ganger nå, den er så nydelig! Har lyst å strikke en AKKURAT likens til snuppa mi;) hihi. Vet du hvilke fargekoder du brukte?

    SvarSlett
  6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  7. Kunne jeg fått oppskriften

    SvarSlett
  8. Hei! Har kjøpt oppskriften og gleder meg til å strikke den. Lurer på noe, er det «ordentlig» knappestolpe eller er det bare knapper til pynt ?

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten kommentar! :-)