mandag 11. februar 2013

Oslo-anorakk

Oslo-anorakken er i vinden og jeg har fått den æren av å strikke en på bestilling. Den er strikket i DROPS Nepal på pinne nr 5. 


Oppskriften er fra Pickles, størrelse 1-2år. Synes Pickles sine plagg er litt store i størrelsen, men da har en hvertfall litt å vokse i. :-)

Stripene er strikket slik: 6 runder lilla, 4 runder hvit, 6 runder rosa osv.. 

Blir nok flere av denne fremover. :-)

- Harpa9 kommentarer:

  1. Årh, når jeg så innlegget ditt nå fikk jeg lyst til å legge bort alt annet å begynne på en slik genser til jenta mi! Den er så FIN! Har sett på den mange ganger, men glemt den litt igjen. Skal IKKE glemmes nå - et perfekt vårplagg for litt varmere dager:)

    SvarSlett
  2. Oslo anorakken er superfin og syns det var herlig fargekombinasjon :D

    SvarSlett
  3. Nydelige farger! :) Har også strikket 2 av denne, i Nepal. Eeeelsker det garnet! Og jeg tror nok det blir flere med tiden ;)

    SvarSlett
  4. Så nydelig! Husker du sånn ca hvor mange nøster du brukte til denne? :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Marit! Takk for koselig kommentar! :) Jeg mener å huske at jeg brukte ca 4 nøster med hovedfarge, 1 nøste lilla og litt over 1 av den hvite til den størrelsen. :)

      Ha en fin dag!

      - Harpa

      Slett
    2. Tusen takk for svar! :) Jeg har strikket tre i bomull og alpakka, men har nå begynt på en lik den du har strikket, men med lilla som hovedfarge. :)

      Slett
    3. Hei igjen Marit! Jeg måtte tenke meg om og tror faktisk det gikk 5 nøster hovedfarge til denne størrelsen. Håper du har nok!

      Høres kjempe fint ut med lilla som hovedfarge! :-)

      Slett
  5. Å, sett på denne mange ganger nå, den er så nydelig! Har lyst å strikke en AKKURAT likens til snuppa mi;) hihi. Vet du hvilke fargekoder du brukte?

    SvarSlett
  6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten kommentar! :-)