tirsdag 18. februar 2014

Barselgave

Her har jeg laget en barselgave med noen av mine favoritter. :) Den måtte jo selvfølgelig inneholde et teppe, lue og en liten oppmerksomhet til henne som skal bli storesøster. Det er jo en kjempe stor begivenhet for henne også! :) 


Gros djevellue er en av mine favorittluer og jeg vet at flere er enig med meg. :) Mottakeren av gaven har valgt å ikke vite kjønnet så det måtte bli veldig kjønnsnøytrale farger. :) Luen er strikket på pinne 2,5 og 3 med Drops Baby Merino, myk og god. :)
Så ble det en to-fargers variant av hjerteteppet. Her brukte jeg heklenål nr. 3,5 og Drops Baby Merino. Brukte 4 nøster hvit og 2 nøster brun til dette teppe, ca 65cm * 80cm måler det. I kanten heklet jeg bare fastmasker hele runden, først med brun så med hvit. :)


Så var det storesøster.. :) Hun får en heklet giraff ved navn Melvin. Den er laget etter oppskrift av @bareanette (brukernavn på instagram). Hun har utrolig mye fint som hun lager og selger oppskrifter av. :) Her brukte jeg Gjestal Bomull Sport og heklenål 3,5 (ville nok brukt heklenål 3 neste gang).


                                     

                                                                              


Det var det for denne gang! :)

- Harpa


2 kommentarer:

  1. Herremin så fine ting og gaver du har laget! Mottakerne må ha blitt storfornøyde med disse nydelige tingene. Takk for insirasjon! :)

    SvarSlett
  2. Så nydelig. Har lyst til å prøve å hekle teppet til lille barnebarnet mitt :)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten kommentar! :-)