onsdag 29. februar 2012

Marius med dødningshoder

Her er en litt modifisert marius genser med egendesigna dødningshoder! :) Første gang jeg setter mitt "eget" preg på noe strikket, har til nå bare følgt oppskrifter, så dette var veldig gøy!! I tillegg til å være første litt egendesigna så er dette også min aller første marius genser. Det blir nok mer av de etterhvert! :-)
Det ble en heftig "skjønnhetstabbe" i denne genseren. Enten så er det en feil i oppskriften eller så har jeg misforstått, jeg klarte ikke helt å finne ut hvem av oss så hadde rett. :-) Men, når jeg skulle felle av i mønsteret så stemte ikke maskeantallet helt med det som stod, jeg felte for mange masker for tidlig slik at mønsteret drar seg litt sammen. Noe jeg ikke fant ut før det var for sent. Slik blir det når man strikker med vimsete gravid-hode tenker jeg! :-) 


Hva syns dere? Noen andre som har vært borti samme "feil"?


Ha en fin kveld!


- harpa


Noen fakta:
Sandnesgarn
Oppskriftshefte: Tema 15 Voksne - Klassikere
Modell: 11 - Marius-genser med rund sal
Str: L
Pinne nr: 3 og 3,5
Garn: Sandnes Alpakka

8 kommentarer:

 1. du e så flink missy!!! :)

  SvarSlett
 2. så stilig den ble!! :D
  jeg har også strikkert marius med rund sal.. den ble litt rar! men jeg mener å ha fulgt fellingene rett..men den krymper seg sammen ..kryper oppover skuldrene mine..merkelig! men mener jeg har hørt at flere også har hatt dette problemet med denne genseren. (om det var det du mente?)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! :)
   Ja det er noe merkelig ved den. Tror også jeg følgte fellingene rett, men det stemte ikke med maskeantallet eller noe sånt. Men, da er det sikkert et eller annet som "skurrer" siden det har vært flere! :)

   Slett
 3. Hei! Kan jeg få lov å bruke bildene av dødninge-mariusen din til inspirasjon på bloggen min? :) Jeg har nemlig planer om å strikke en marius som jeg skal gjøre noen endringer på :)Jeg liker å vise hele prosessen. Skal selvfølgelig oppgi hvor jeg har henta bildene fra :)

  SvarSlett
 4. så utrulig stilig! du har ikkje mulighet for å lage ei "oppskrift" til dette mønsteret?? (dødningshodene) :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå har jeg lagt ut oppskrift på hodene på bloggen! :-)

   Slett

Legg gjerne igjen en liten kommentar! :-)