tirsdag 27. mars 2012

Så utrolig deilig..

..det føles å bruke opp restegarn. Hadde et halvt (ca.) nøste med DROPS Baby Merino og lurte fælt på hva det kunne brukes til. Da kom jeg over Pinnekrokens utfordring denne måneden. Noen babysokker skulle restegarnet duge til! :-) Dette er første gang jeg er med på Pinnekrokens utfordringer, det gav man jo litt mer motivasjon gjerne? :-)

Oppskriften til sokkene fant jeg på Ravelry og den hekla blomsten fant jeg på Garnstudio. Oppskriften på sokkene er riktig nok en video på tysk, men man ser veldig greit gangen i det uten å trenge å forstå ordene. :-)Nå har mageboeren fått en imponerende samling av hjemmestrikka ting, det er jo så utrolig gøy å lage i påvente av å kle den lille kroppen! :-)

Så vil jeg ønske velkommen til nye følgere, så kjekt dere ville følge bloggen vår! :-)

- harpa

Garn: DROPS Baby Merino 23 (sokk) og 02 (blomst). 
Pinnenr: 2,5
Heklenålnr: 3

11 kommentarer:

 1. Så søte!! No har eg bladd meg nedover i bloggen din/dekans og jammen har du strikka masse fint. Legg meg til som følgar og eg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for koselig kommentar! Veldig kjekt at du vil følge bloggen! :-)

   Slett
 2. så fine da, kjekt å strikke sånne små ting også ....
  Takk for kommentar inne hos meg .... nå fikk du en ny følger til din spennende blogg

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha! Ja, det er godt med de små tingene som litt avveksling fra de store innimellom! :-) Det går jo så fort også! Veldig kjekt at du vil følge bloggen! :-)

   Slett
 3. Så mye fint. Og jeg er veldig glad i islandske strikkegenesere med mønster, slik du strikker mye av, men på Ravelry finner jeg bare mønster på islandsk. Kan du islandsk eller har du tips til hvor man får kjøpt mønster på norsk??

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelig kommentar! Ja, jeg snakker islandsk. :-)

   http://birgirsdottir.dev.dpbeta.com/default.asp?pageid=13702

   - Hun som står bak denne siden oversetter og selger oppskrifter (på norsk) og garn på slike gensere! :-) Håper dette var til noe hjelp! :-)

   Slett
 4. Så fine de var. Helskjønne!
  Lykke til i utfordringen :)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med premie i utfordringen! Jeg likte dem som nevnt i kommentarer på pinnekroken veldig godt! Er det dette mønsteret du brukte? http://www.ravelry.com/patterns/library/baby-booties-fruhling-und-ostern
  Ikke så lett å kjenne dem igjen i så spraglete farger ;-) Likte veldig godt fargekombinasjonen din - virkelig yndig, rett og slett!
  Du har absolutt fått deg en følger i meg også.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Veldig sent svar fra meg ser jeg, har hatt det lit travelt! :) Men, jo det er det mønsteret jeg fulgte.. Det er jo video på tysk så jeg tok å synset det litt til på antall masker og lengde! :) Tusen takk for så koselig tilbakemelding, både her og på pinnekroken sine sider!! Utrolig gøy! :)

   - Harpa :)

   Slett

Legg gjerne igjen en liten kommentar! :-)