torsdag 15. mars 2012

Strikke mønster

Her er min nye bestevenn når det kommer til mønsterstrikking! Har lenge hatt lyst å investere i en ny "dings" til strikkingen min. Er litt svak for gadgets. :-) 


Lenge har jeg gruet meg til å begynne på prosjekter som har mønster der du må operere med flere tråder samtidig for hos meg blir det bare krøll og i tillegg tar det  lang tid! Men, ikke nå lenger! :-) Med denne strikkefingerbølen kan jeg legge opptil 4 tråder på og jeg slipper å skifte for hver gang, alt holder seg ryddig og jeg får ingen floker på trådene. 


Så syns jeg også at resultatet ble mye jevnere hos meg enn tidligere..

Denne "bøllen" har helt klart revolusjonert mønsterstrikkingen min for alltid! :-)

Jeg kjøpte min i min lokale garnbutikk, men du får også tak i den her

Hva syns dere?

Ha en fin dag!

- harpa

9 kommentarer:

 1. Så utrolig smart! :) Den dingsen trenger jeg også!

  SvarSlett
 2. Hm, har den der eg også, men eg fekk det liksom ikkje til.. Trur den rett og slett var for stor til fingen min? ;-)
  Men, ser jo på strikket ditt at du er i ein anna liga enn meg når det gjeld mønsterstrikk.. Eg får ikkje mitt mønsterstrikk så jevnt og fint!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Takk for koselig kommentar! Det kan absolutt være at den er for stor for fingeren din og kan se for meg at det ikke funker like bra da! :-)

   Ha en fin dag videre! :-)

   Slett
 3. Det ble veldig fint og jevnt! Jeg skal også kjøpe meg en sånn. Får liksom ikke helt taket på mønsterstrikkingen, kanskje denne kan hjelpe...

  SvarSlett
 4. Ser skikkelig kjekt og praktisk ut, i hvertfall hvis man har så mange farger som du har. Blir fort krøll ellers... :)

  SvarSlett
 5. Helt genialt! Ser jo ut som maskinstrikk jo:) En sånn en kunne jeg og tenke meg, brukte jo sikkert 20 timer på bolen jeg strikket mye fordi jeg måtte holde orden i trådene. Problemet mitt er at jeg har en sånn merketlig strikketeknikk. Snurrer tråden rundt pekefingeren i stedet for sånn som du gjør... Men er kanskje verdt et forsøk likevel?:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for koselig kommentar! :-) Den har hvertfall reddet min mønsterstrikk! :-) Jeg pleier også å surre tråden rundt pekefingeren, når jeg bruker denne dingsen surrer jeg bare tråden rundt omkring de andre fingrene, så jeg syns absolutt den er verdt et forsøk!! :-)

   Ha en fin dag! :-)

   Slett
 6. Fantastisk! herlig med slike gadgeter. :)

  SvarSlett
 7. Så smart!!! Jeg har prøvd å strikke med 3 forskjellige farger en gang, men måtte gi opp (garnet strammet seg så ujevnt).
  Får prøve denne dingsen neste gang :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten kommentar! :-)